Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereskedők képes leírás - Villanymotor.tlap.hu
részletek »

Kereskedők - Villanymotor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: villanymotor.tlap.hu » Kereskedők
Keresés
Találatok száma - 35 db
3 fázisú villanymotorok

3 fázisú villanymotorok

-Villanymotor 400V 2,2KW 1000f/ -Villanymotor 400V 0,18KW 3000f -Villanymotor 400V 0,25KW 2800f -Villanymotor 400V 0,25KW 1500f -Villanymotor 400V 0,37KW 1500f -Villanymotor 400V 0,75KW 1000f -Villanymotor 400V 1100W 2800f

A-1 Electric Motor Service

A-1 Electric Motor Service

Ismét egy gyártó kicsit belenéztem a kínálatba és elneveztem a céget. : Amíg a szem ellát villanymotornak:) hatalmas raktárkészlet és a világ bármely pontjára szállítanak. Hibás motor helyett itt biztos meg találod a nagy őt. :)

Agisys villanymotor

Agisys villanymotor

Háromfázisú villanymotor (Az IEC-szabvány BN háromfázisú motorok minden nemzetközi szabványnak megfelelnek, beleértve az EMC és LV előírásokat...), Háromfázisú fékes villanymotor, egyfázisú villanymotor (Az egyfázisú villamos motorok megfelelnek az IEC szabványnak. Zárt motorok, üzemi kondenzátorral rendelkeznek...), Vibromotorok (Ipari vibromotorok széles választékát kínáljuk...), Robbanásbiztos ATEX motorok (A veszélyes környezetben üzemelő villamos gépeknek szigorú biztonsági előírásoknak kell megfelelniük. Az alapvető fontosságú életvédelmi előírások biztosítják a gépek, berendezések biztonságos üzemét,ezért a robbanásbiztos motorok ATEX szerinti minősítéséről is gondoskodtunk).

Akciós villanymotorok

Akciós villanymotorok

Magas minőségű strapa bíró, márkás villanymotorok széles választékban, a totaloutlet.hu webáruházában. Egyfázisú és háromfázisú villanymotorokat kínálunk a vásárlóink számára. Termékeinket igen kedvezményes akciós árakon lehet megvásárolni. A villanymotorokon kívül nagy teherbírású csigahajtóműveket is árulnak. Rendelés esetén lehetőség van személyes átvételre vagy futáros házhoz szállításra. Raktárunk XXI.kerületben, Csepelen található meg, kényelmesen megközelíthető helyen. Hívjon minket bizalommal.

American Electric Motors

American Electric Motors

Ez az oldal is számos motortípust hoz fel. Itt amerikai típusú motorok vannak és így ha valaki amerikai motor után érdeklődik itt megtalálja, bár nem sok típussal rendelkeznek de Amerika nem is nagy villanymotorgyártó.

Ansa - Motor kft

Ansa - Motor kft

Ez az oldal is rengeteg villanymotort hoz fel de leginkább ami érdekes az a szögtengelyes hajtómű. Ha olyan szerkezetű gépünk van amibe kicsi a hely de nagy teljesítményű motor kell akkor kénytelenek vagyunk valami szögtengelyes hajtást alkalmazni.

Bánki Sós hajtástechnikai Kft

Bánki Sós hajtástechnikai Kft

Engedje meg, hogy cégünket néhány mondatban bemutassam Önnek. Cégünk 2002-ben alakult, és a mai napig ipari automatizálási és hajtástechnikai elemek forgalmazásával, hajtástervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Munkatársaink segítségével az ezen területeken felmerülő szakmai és konstrukciós problémákat a legoptimálisabb módon oldhatja meg. Ezt széles termékskálánk, valamint több éves műszaki tapasztalatunk teszi lehetővé. Célunk a gyors és pontos ajánlatadás illetve a megrendelések szállítási határidejének betartása , ezáltal biztosítani partnereink magas szintű kiszolgálását.

Carbon Grafit Kft

Carbon Grafit Kft

Cégünk fő tevékenysége a nemzetközi jelenlétű carbone lorraine csoport kereskedelmi képviselete és termékeinek forgalmazása. A carbone lorraine 6200 főt foglalkoztató ipari vállalatcsoport, mely több mint 100 éves tapasztalatával az egyik legjelentősebb specialistája a széles ipari felhasználású műszenek és grafit termékek, valamint a szorosan kapcsolódó elektromos védelmi eszközök gyártásának és alkalmazási területeinek.

City Electric Motor Co.

City Electric Motor Co.

Ezen az oldalon egyedi megrendelésre is gyártanak le villanymotort. Ahány villanymotor annyi gyártó, ha az ember villanymotort keres, az azért van mert már javíthatatlan. Vagy már a régi nem tölti be a funkciót mert kicsi a teljesítménye.

Hirdetés
Contradex Kft

Contradex Kft

A Contradex Kft. élenjáró villanymotor gyártó cégek termékeit forgalmazza. ATB kizárólagos képviseleteként háromfázisú ipari motorok széles választékát forgalmazza. Az ATB AG termékeiről részletes információkat és termékkatalógusokat találhatnak a weboldalon.

Csónak villanymotor

Csónak villanymotor

Hagyományos 4 Lóerős külmotor kinézetű elektromotor 48 V egyenáramú, akkumulátor rendszerrel üzemeltethető. 4,8 kW max. bemenő teljesítmény. (100 A maximális áram felvétel) - Elektromos előre- és hátramenet. - Kézi karos vagy távirányítós változat. - Rövid (15') vagy hosszú (20') hajtóműszár. - Használható édesvízben és sósvízben egyaránt. - Vízhűtéses szénkefe nélküli egyenáramú motor. - Alacsony akku-feszültség jelző.

Electric Motor Warehouse

Electric Motor Warehouse

Ahány villanymotor annyi gyártó általában, ha az ember villanymotort keres az azért van mert már javíthatatlan. Vagy már a régi nem tölti be a funkciót mert kicsi a teljesítménye. Itt egy gyártó a sok közül az oldal angol nyelvű de van magyarországi szállítás és a készlet hihetetlen nagy.

Electricmotors.com

Electricmotors.com

Ahány villanymotor annyi gyártó általában, ha az ember villanymotort keres az azért van mert már javíthatatlan. Vagy már a régi nem tölti be a funkciót mert kicsi a teljesítménye. Itt egy gyártó a sok közül az oldal angol nyelvű de van magyarországi szállítás és a készlet hihetetlen nagy.

Fabo Kft.

Fabo Kft.

A Fabo Kft. 1991. december 31-én alakult, elsősorban nagykereskedelmi tevékenységre, több, különböző profillal. A forgalmazott termékek között az alapítástól kezdve szerepelt az Auma Riester KG. által gyártott hajtóműcsalád minden villanymotorhoz alkalmazható.

Inneltrade Kft

Inneltrade Kft

Cégünk kiváló minőségű egy-és háromfázisú aszinkron motorok, Európai szállítóktól a teljes fordulatszám-, és teljesítmény tartományban 0,09kW-560kW-ig. Saját fejlesztésű felület kezelők speciális alkalmazásokhoz, nyomatékszabályozott tekercselők, labor műszerek is megtalálhatók nálunk.

Iramko villanymotor

Iramko villanymotor

Az Iramko Kft. 2002 óta foglalkozik hajtástechnikai elemek forgalmazásával. A cég 100%- ban magyar tulajdonosokból áll, elkötelezve a magyar iparban résztvevő cégek kiszolgálására. Termékpalettáján több neves külföldi nagy gyártó hazai képviseletét látja el már több éve sikeresen, köszönhetően a fiatalos rugalmas kiszolgálásnak és a megbízható együttműködésnek.

Kongép Bt

Kongép Bt

Élelmiszer feldolgozó üzemek gépparkjainak szervizelése, javítása és alkatrész ellátása, valamint saválló, rozsdamentes anyagok megmunkálása és hegesztése, gépkereskedés. Ferrum zárógépekhez fedővezető ívek gyártása, zárófejek, zárógörgők gyártása.

Tuti menü