Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villanymotor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Villanymotor képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: villanymotor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 57 db
3 fázisú villanymotorok

3 fázisú villanymotorok

-Villanymotor 400V 2,2KW 1000f/ -Villanymotor 400V 0,18KW 3000f -Villanymotor 400V 0,25KW 2800f -Villanymotor 400V 0,25KW 1500f -Villanymotor 400V 0,37KW 1500f -Villanymotor 400V 0,75KW 1000f -Villanymotor 400V 1100W 2800f

A dinamó születése

A dinamó születése

A dinamó születése.... Hát igen az áramfejlesztés alapköve. A dinamóról mindig a gyerekkori biciklim jut az eszembe, amikor még egy picike dinamó ért a kerékhez, és ha tekertem áramot termelt. Az oldal pontosan leírja, hogy is született a dinamó. Napjainkba az autópálya mellett láthatjuk a nagytestvér dinamót ahogyan szélmalomként az áramot termeli nekünk, hogy például a számítógépünkön a tuti lapokat nézegethessük.

A-1 Electric Motor Service

A-1 Electric Motor Service

Ismét egy gyártó kicsit belenéztem a kínálatba és elneveztem a céget. : Amíg a szem ellát villanymotornak:) hatalmas raktárkészlet és a világ bármely pontjára szállítanak. Hibás motor helyett itt biztos meg találod a nagy őt. :)

Akciós villanymotorok

Akciós villanymotorok

Magas minőségű strapa bíró, márkás villanymotorok széles választékban, a totaloutlet.hu webáruházában. Egyfázisú és háromfázisú villanymotorokat kínálunk a vásárlóink számára. Termékeinket igen kedvezményes akciós árakon lehet megvásárolni. A villanymotorokon kívül nagy teherbírású csigahajtóműveket is árulnak. Rendelés esetén lehetőség van személyes átvételre vagy futáros házhoz szállításra. Raktárunk XXI.kerületben, Csepelen található meg, kényelmesen megközelíthető helyen. Hívjon minket bizalommal.

American Electric Motors

American Electric Motors

Ez az oldal is számos motortípust hoz fel. Itt amerikai típusú motorok vannak és így ha valaki amerikai motor után érdeklődik itt megtalálja, bár nem sok típussal rendelkeznek de Amerika nem is nagy villanymotorgyártó.

Hirdetés
Aszinkron gépek működési elve.

Aszinkron gépek működési elve.

Egyszerű leszek. Az aszinkron gépekről nincs mit írni aki villamos emer az úgy is érti aki nem az ebből a linkből elvégezheti a szükséges számításokat. Működési elve: A forgó mágneses tér és a forgórész többfázisú árama mágneses terének kölcsönhatásaként nyomaték keletkezik, A nyomaték iránya megegyezik a forgó mágneses tér forgásirányával, A forgórész késik a forgó mágneses tér forgásához képest, ezt szlipnek nevezzük. Hogy mikr a szlipnek? Kattintsd meg a linket.

Aszinkron villanymotorok hibáinak keresése

Aszinkron villanymotorok hibáinak keresése

Aszinkron villanymotorok hibáinak keresése... Mit is mondjak egyszer felújítódtam egy 20 éves aszinkron motort nem volt túl bonyolult két csapágy a végébe megfelelő mennyiségű csapágyzsír és kész is. Ha maga a motorház nem ment tökre akkor egy aszinkron villanymotor az merem állítani hogy 300 évig is képes működni... Természetesen csakis normál terhelésre értendő. A linkek azért kicsit bővebb leírást is kapsz. :)

Avelix-1 kft.

Avelix-1 kft.

A társaság 1992. augusztus 01 -jén alakult, melynek alaptevékenysége villamos motorok és szivattyúk komplett, mechanikus és villamos javítása (villanymotor javítás, szivattyú javítás) 200 kW teljesítményhatárig. Tevékenységi körünk a piaci igényekre válaszolva más szivattyútípusok és kisgépek (pl. kéziszerszámok) javításával is bővült. A mechanikus javításhoz szükséges forgácsoló és lakatos kapacitás egyéb vasipari munkák vállalására is lehetőséget ad.

Avill-Rex

Avill-Rex

Vállalkozásunk a javított villamos gépek 'utóéletét' is folyamatosan követi Partnereivel való egyeztetés után, a használat, telepítés helyszínén is végez -igény esetén- javításokat a nap 24 órájában! Szakembereink a javítást igénylő villamos gépek ki- és beszerelését is megoldják. Villanymotor tekercselés: Villanymotorok állórésztekercseinek újratekercselése,valamint áttekercselés más fordulatszámra vagy feszültségre.

Hirdetés
Az egyenáram és a váltakozóáram versenye

Az egyenáram és a váltakozóáram versenye

Rendkívül érdekes kérdés... Váltó? Vagy egyenáram? A mai napig foglalkoztatja az autógyártókat (2010) ha billen a mérleg az egyik fele akkor az lesz a nyertes.. Jelenleg a váltóáram nálam a nyerő. Vagyis mindenkinél bizonyára mindenki közelébe található egy dugaszoló ajzat ismertebb nevén: konnektor :) és abba bizony váltó áram van.. De ha a hamarosan bekövetkező autóipari robbanáskor az egyenáram győz hát akkor bizony elgondolkodok, hogy autó vagy konnektor . :) Az oldalon a kezdetektől találod a leírást..

Balázs Motors Co.

Balázs Motors Co.

Hibás, elromlott. Nem működik. Ne dobja ki! Javíttassa meg! Hibás, elromlott gépével forduljon hozzánk bizalommal! Két nemzedék szakmai tapasztalatával, megbízhatósággal, garanciával várjuk Önt is családi szervizünkbe!

Bánki Sós hajtástechnikai Kft

Bánki Sós hajtástechnikai Kft

Engedje meg, hogy cégünket néhány mondatban bemutassam Önnek. Cégünk 2002-ben alakult, és a mai napig ipari automatizálási és hajtástechnikai elemek forgalmazásával, hajtástervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Munkatársaink segítségével az ezen területeken felmerülő szakmai és konstrukciós problémákat a legoptimálisabb módon oldhatja meg. Ezt széles termékskálánk, valamint több éves műszaki tapasztalatunk teszi lehetővé. Célunk a gyors és pontos ajánlatadás illetve a megrendelések szállítási határidejének betartása , ezáltal biztosítani partnereink magas szintű kiszolgálását.

Contradex Kft

Contradex Kft

A Contradex Kft. élenjáró villanymotor gyártó cégek termékeit forgalmazza. ATB kizárólagos képviseleteként háromfázisú ipari motorok széles választékát forgalmazza. Az ATB AG termékeiről részletes információkat és termékkatalógusokat találhatnak a weboldalon.

Dévaványai Villamosgép Tekercselő Műhely

Dévaványai Villamosgép Tekercselő Műhely

A vállalkozás Kelet- Magyarországon, a Békés megyei Dévaványán található. A fő tevékenységi körbe tartozó villamos gépek tekercselése 1980 -ban kezdődött el néhány fővel. 1993 -tól a vállalat jelenlegi formájában működik. A magánvállalkozás fejlődése a megalakulástól mai napig töretlen. A gazdasági környezet strukturális változásai által kikényszerített tevékenységbővítések sikeresnek bizonyultak - a beszállítói, illetve az RB- s tevékenység bevezetése óta a növekedés üteme még erőteljesebbé vált.

Dinamó és lámpa múzeum

Dinamó és lámpa múzeum

Egyszer voltam egy Müncheni múzeumba ahol ki lehetett próbálni egy dinamót. Ha jól emlékszem 1895-ös volt a gyártási év :) ami az egészbe a legszebb volt az hogy a gyerekek nap mint nap tekerték hogy az Edison féle villanykörte világítson. És már akkor is hihetetlennek tartottam azt, hogy még a mai napig működik a dinamó amit naponta százak vagy erek tekernek játszanak vele... Érdekes képeket találsz az oldalon.

Direct Industry

Direct Industry

Ahány villanymotor annyi gyártó álltalába, ha az ember villanymotort keres az azért van mert már javíthatatlan. Vagy már a régi nem tölti be a funkciót mert kicsi a teljesítménye. Itt egy gyártó a sok közül.

Egyenáramú működése

Egyenáramú működése

Na hát ez az oldal mindent visz azzal kapcsolatba hogy valaki megértse az egyenáramú motor működési elvét azt így ahogy van belehetne rakni egy állatkános iskolai tananyagba. Csalóka, de a forgó kép mellett ki lehet venni a pipákat és lehet fordítani a polaritást is stb.

Tuti menü